Записатись на прийом
Записатись на прийом
Наша лабораторія підтвердила найвищі стандарти якості
2024-08-30 08:47:17

Баклабораторія отримала сертифікат якості ISO 15189. За результатами аудиту Національне агентство з акредитації України визнало повну відповідність бактеріологічних аналізів лабораторії вимогам ISO 15189:2022. Таких лабораторій в Україні - дуже небагато.

Впровадження менеджменту відповідно до вимог стандарту забезпечує високий рівень якості та достовірності  бактеріологічних тестів. Результати досліджень нашої лабораторії на Лемківській є беззаперечними, їх результати визнають у всьому світі.

Коли ви робите бактеріологічні дослідження в поліклініці на Лемківській, ви отримуєте:

  •  якісні результати за світовими стандартами безкоштовно за скеруванням,
  • дослідження виконала високопрофесійна команда, яка пройшла навчання від міжнародно визнаних провайдерів на сучасному обладнанні останнього покоління;
  •  тестування біоматеріалу виконують з урахуванням персоналізованого підходу до кожного дослідження;
  • у лабораторії мінімізували ймовірність помилки, діє система внутрішнього та зовнішнього контролю якості за участі міжнародних провайдерів;
  • визнання результатів у світових клініках без бюрократії, це забезпечується системою міжнародних угод,
  • міжнародна співпраця дозволяє легше сприймати дані нашої лабораторії клініками інших

Сертифікат ISO 15189 зобов’язує лабораторію постійно дбати про постійний рівень якості послуг, визначати приховані потреби клієнта і підвищувати рівень якості обслуговування, тому не зупиняємось у розвитку для найкращих послуг. Він дійсний 5 років.

Довідка

Міжнародний стандарт ISO 15189 і його гармонізований в Україні аналог – національний стандарт ДСТУ EN ISO 15189:2022 – це загальновизнаний у світі стандарт забезпечення якості всіх аспектів діяльності медичної лабораторії. Його розробили міжнародна Організація зі стандартизації ISO зі світовими лідерами медичної лабораторної діагностики Clinical and Laboratory Standards Institute (CLSI), American National Standards Institute (ANSI), College American Pathologists, American Society for Clinical Pathology (ASCP).